4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

Tigaie adanca AMT Gastroguss 828, 28 cm (Negru)

Opinia ta?

2833545 / 50280

Nou

Tigaie adanca marca AMT Gastroguss, diametru 28 cm, inaltime 8 cm, din aluminiu, cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.   AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea..

248.00 RON

Recomandari

Tigaie adanca marca AMT Gastroguss, diametru 28 cm, inaltime 8 cm, din aluminiu, cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.   AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania)   Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia a mai putine pungi de aer in material decat in cazul turnarii robotizate.   Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa ce are pana la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru faptul ca nu isi pierde forma nici daca este supusa la diferente extreme de temperatura.   Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss primeste mai intai un strat de oxid de titaniu, iar mai apoi un strat de baza ce protejeaza contra coroziunii. Dupa aceste straturi de baza, urmeaza un strat median cu particule ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.   Stratul Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina PFOA.   Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei Culinare Nationale a Germaniei.   Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi utilizata pe toate plitele in afara de cele pe inductie.